Γραμμή από/προς για Κύπρο

Το έτος 2000, η εταιρία μας Σ.Β.Σ. Σαμοθρακίτης Ναυτιλιακή ΕΠΕ έχει επιτυχώς ξεκινήσει μία νέα γραμμή μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου με όλες τις σωστές υπηρεσίες και τις απαραίτητες προϋποθέσεις που χρειάζεται μία γραμμή για να γίνει συνώνυμο με τη θαλάσσια μεταφορά στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Αυτή η γραμμή έχει την ικανότητα να ανταποκρίνεται και να εξυπηρετεί αποδοτικά όλες τις σκληρές απαιτήσεις της σημερινής αγοράς, σε εβδομαδιαία βάση, με έναν συνδυασμό από κοντέινερς και μεγάλου όγκου φορτία, σε μία φόρτωση.

Ένα σημείο ύψιστης σημασίας είναι ότι για να θεωρείται επιτυχημένη και αξιόπιστη μία γραμμή κάτω από δύσκολες συνθήκες, πρέπει να βασίζεται κυρίως στα πλοία που χρησιμοποιεί. Τα πλοία μας δεν είναι μεγαλύτερα των 15 ετών και πλήρως καλυμμένα από το P&I CLUB, ένα γεγονός που διαβεβαιώνει & δίνει μία επιπλέον ασφάλεια και ένα επίπεδο υψηλών προδιαγραφών.

Μαζί με την νέα γραμμή, η εταιρία μας είναι σε θέση να βρίσκει λύσεις για συμβατικά φορτία πλοίου στην Μεσόγειο, τη Μαύρη Θάλασσα, την Ερυθρά Θάλασσα & την Βαλτική, με λογικούς ναύλους και αξιόπιστους Πλοιοκτήτες.

SBS Shipping Ltd.

Κεντρικά Γραφεία:

Β Πάροδος Ολύμπου,
Θεσσαλονίκη 57009,
Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 2310 523 116

0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Χώρες Κάλυψης
0
Πελάτες Παγκοσμίως